• schoonmaak artikelen
  VOOR THUIS, IN DE KANTINE EN FOOD INDUSTRIE
  Voor de professionele, semi-professionele en thuis schoonmaak zijn wij een specialist. Ook in de food- en visindustrie zijn wij een begrip op Urk.
 • schoonmaak artikelen
  THUIS EN KANTINE
  Veel van onze schoonmaak artikelen zijn goed te gebruiken voor U als particulier thuis. We hebben veel gerenommeerde merken die U kent van de supermarkt. Daarnaast hebben wij ook merken die veelal de professionele markt bedienen. Deze merken hebben vaak net dat ene specifieke product waarnaar U op zoek bent.
 • schoonmaak artikelen
  FOOD INDUSTRIE
  Urk is vis. Vis is voedsel. Bij vis en voedsel hoort een degelijke kennis van schoonmaak. Tientallen jaren terug zijn wij in deze tak van sport gesprongen en proberen deze kennis en ervaringen dan ook over te brengen op onze klanten. Ook hebben wij nauwe contacten met onze leveranciers en met behulp van hun kennis kunnen wij een goed advies naar U uitbrengen.

Onze Merken

In onze schoonmaak hebben wij ook een zeer divers aantal merken opgenomen. Hieronder ziet u een aantal van die merken/leveranciers die misschien voor Uw probleem een oplossing hebben gevonden.