• kleding en schoenen
  KLEDING & SCHOENEN
  Met een uitgebreid assortiment aan kleding en schoeisel kunnen wij voor een ieder wat aanbieden. Onze merken zijn uiteenlopend en we kunnen alle kwaliteiten leveren.
  We leveren niet alleen, we verzorgen het product van begin tot eind. Met een kwalitatieve bedrukking inrichting kunnen we bijna elk product voorzien van een logo. Ook borduren is geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden.
  Verder zijn we ervoor ingericht om u te adviseren en te voorzien van complete kledingpakketten voor U en Uw collega's.
 • kleding en schoenen
  WE ZIEN NAAR U UIT
  Graag zouden we U ontmoeten bij ons in de winkel. Daarmee helpen we U en U helpt ons, want wij hebben onze ervaring aan onze klanten te danken.

  Met deze input kunnen ons assortiment vernieuwen, verbreden en opwaarderen. Veel merken en leveranciers zijn hierdoor al zorgvuldig gekozen en we hebben dan ook naar ons inziens al een ruim assortiment kunnen opbouwen.

  We zien U graag tegemoet bij ons in de winkel.
 • AFTER SALE
  Natuurlijk hebben wij de service hoog in het vaandel. Belangrijk is dat de merken die wij voeren dit ook hebben. Hier worden onze merken op geselecteerd.

  Daarnaast hebben wij ook een eigen service afdeling die reparaties kan uitvoeren en eventueel kleding kan aanpassen aan Uw wensen.

Onze Merken

Hierbij een kleine greep uit onze merken portefeuille. Dit zijn gerenommeerde merken die de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.