• gereedschappen
  GEWOON VAN ALLES
  Van las apparaat tot moertjes en boutjes. Van gieter tot slagmoersleutel. Bij ons vindt U van alles. Loop eens door onze winkel en U verwondert zich van wat er te koop is.

  Voor de professionele markt, maar ook voor thuis hebben wij allerlei soorten gereedschappen. Daarom is er ook vaak de keuze tussen meerdere kwaliteiten. Maar neem van ons aan dat ook de 'B' kwaliteit bij ons gewoon goed is.

 • gereedschap artikelen
  MEEDENKEN
  Gereedschappen zijn er om de mens te dienen. Het zijn hulpmiddelen waar we soms niet zonder kunnen, maar de keuze welk gereedschap U nodig bent kan wel eens lastig zijn. Dit hoeft U wat ons betreft niet alleen te doen, want we vinden het een uitdaging om U te helpen en we denken graag met U mee.
 • gereedschap artikelen
  VOOR ALLERLEI DIVISIES
  Waar mensen wonen en leven, daar is arbeid. Waar arbeid is, daar is industrie en in die industrie zijn mensen dag en nacht bezig om de machines draaiende te houden. Wij proberen deze technische diensten te voorzien van onderdelen en gereedschappen en hebben daarin ook een voorraadhoudende rol.

  Ook kunt U zich indenken dat aan boord en midden op zee, de zaken dik in orde moeten zijn. Daarom leveren wij aan boord de benodigde gereedschap die de nautische invloeden kunnen weerstaan.

Onze Merken

De merken die wij doorgaans voeren zijn legio. Hier een kleine greep uit onze merken portfolio.