Bakker Bedrijfsartikelen

Bakker Bedrijfsartikelen

Welkom bij ons op de site... Welkom bij ons in de winkel. Wij zijn Uw partner voor al Uw bedrijfsmatige behoeften. (natuurlijk bent U als particulier ook welkom)

Bakker Visserij artikelen

Bakker Visserij artikelen

Ook voor uw maritieme behoeften kunt u bij ons terecht. Één leverancier, één aanspreekpunt voor U en uw collega's. Dat is ons doel

Wij staan graag voor U klaar

Wij hebben een team voor U klaar staan die op veel van uw vragen een antwoord weet. De Collectieve, maar zeker ook de Individuele krachten en kenmerken maken dit team bijzonder. Bent U nieuwsgierig, lees even het voorstelrondje op deze site.


Kleding

Kleding in alle soorten en maten. Van één paar schoenen tot en met het complete kleding pakket voor Uw bedrijf.

Schoonmaak

Schoonmaak van professioneel tot en met de afwas borstel. Ook voor Uw complexe schoonmaakproblemen.

Gereedschap

Wij hebben diverse gereedschap op voorraad. Vaak vindt U bij ons ook dat ene speciale gereedschap waarnaar U al lang naar op zoek was.

Hogedruk

Wij zijn specialistisch in complete systemen, maar ook kunnen wij een spoedreparatie aan bijvoorbeeld Uw slang snel uitvoeren.

Visindustrie

Van oudsher zijn wij een gerenommeerde toeleverancier in de vis industrie van Urk en ver daarbuiten. Van messen en slijpmateriaal tot en met de speciale handschoen die U nodig bent voor Uw productieproces.

Maritiem

Als maritieme specialist op visserij, binnen- en zeevaart staan wij ons mannetje. We hebben materieel beschikbaar om de zware klussen te doorstaan.

Avatar

"Al 20 jaar een trouwe klant. Ik word altijd naar alle tevredenheid geholpen."

Dhr. Romkes